Privaatsuspoliitika

DARI KOHTLA-JÄRVE OÜ Privaatsuspoliitika
Käesolev Privaatsuspoliitika:

selgitab, mida me teeme ostja isikuandmetega;
selgitab, kuidas me kogume, kasutame ja kaitseme ostja isikuandmeid;
aitab ostjal aru saada, kuidas tema isikuandmeid kogutakse ja kasutatakse ning millised on ostja õigused
oma isikuandmetega seoses.

Üldist

Isikuandmete vastutavaks töötlejaks on DARI KOHTLA-JÄRVE OÜ, aadress Ülase tn 22, 30722, Kohtla-Järve linn, Ida-Viru maakond, registrikood 10227934.

Ostja isikuandmete töötlemisel järgib Dari Kohtla-Järve OÜ Eesti ja Euroopa Liidu õigusakte.
Kõik Dari Kohtla-Järve OÜ valduses olevad ostja isikuandmed on kogutud otse ostjalt.
Kasutame ostja isikuandmeid eesmärkidel, milleks on ostja soovide täitmine. Juhul, kui eesmärk on
täidetud, kustutame isikuandmed järgnevalt:
Ostja isikuandmed kustutame 7aasta möödumisel ostu sooritamisest.
Dari Kohtla-Järve OÜ võib muuta Privaatsuspoliitikat igal ajal kooskõlas isikuandmete kaitse nõuetega.

2. Isikuandmete töötlemine otseturunduse eesmärgil

Dari Kohtla-Järve OÜ ei töötle ostja isikuandmeid ilma ostja loata otseturunduse eesmärgil.
Nõusoleku isikuandmete töötlemiseks, ostutellimuse täitmise eesmärgil, annab ostja vabatahtlikult e-poes
ostu sooritades; täites vajalikud väljad e-poes.

Ostja võib igal ajal taotleda enda isikuandmete kustutamist, parandamist, uuendamist, töötlemise peatamist,
mis on kogutud otseturunduse eesmärkidel. Isikuandmete kustutamiseks, uuendamiseks või töötlemise
peatamiseks peab ostja saatma e-kirja aadressil info@karikas.ee

3. Ostja isikuandmete töötlemine ostu-müügilepingu täitmiseks

a) Ostjalt kogutakse isikuandmeid ostja poolt tehtud tellimuse täitmiseks.

b) Ostja tellimuse täitmiseks on vaja ostjalt koguda järgmisi isikuandmeid: ees- ja perekonnanimi,
telefoninumber, e-posti aadress ja aadress juhul kui ostja soovib kullerteenuse vahendusel kauba
kättetoimetamist

c) Ostja tellimuse täitmiseks kogutud ostja isikuandmeid võib Dari Kohtla-Järve OÜ edastada kolmandatele
lepingulistele partneritele (pakiveoteenuse/kullerteenuse/ osutajad).

d) Ostja tellimuse täitmiseks kogutud ostja isikuandmeid säilitatakse raamatupidamise seadusest tulenevalt
10 aastat.

4. Kliendi ja Ostja õigused

Dari Kohtla-Järve OÜ-le on ostja õigused olulised, seega järgnevalt anname ülevaate kõigist ostja õigustest
seoses isikuandmetega.

Ostjal on järgmised õigused:

a) Ostjal on igal ajal võimalik pöörduda isikuandmete töötlemisega seotud küsimustega Dari Kohtla-Järve OÜ
poole kirjutades e-posti aadressile info@karikas.ee

b) Ostja võib igal ajal pöörduda Dari Kohtla-Järve OÜ poole, et saada ligipääs enda isikuandmetele.

c) Ostjal on igal ajal õigus pöörduda Dari Kohtla-Järve OÜ poole, et uuendada enda muutunud isikuandmeid.

d) Ostja võib paluda Dari Kohtla-Järve OÜ-l kustutada enda isikuandmed v.a. andmed, mis tuleb säilitada
raamatupidamise seadusest tulenevalt .

e) Ostja võib paluda Dari Kohtla-Järve OÜ-l piirata enda isikuandmete töötlemist või esitada isikuandmete
töötlemise suhtes vastuväiteid.

f) Ostja võib pöörduda küsimustega, mis puudutavad tema isikuandmete töötlemist, Dari Kohtla-Järve OÜ
andmekaitseametniku poole, e-posti aadressil info@karikas.ee

h) Ostjal on õigus pöörduda seoses isikuandmete töötlemist puudutava kaebusega Andmekaitse
Inspektsiooni poole.

5. Ostja isikuandmete edastamine

Dari Kohtla-Järve OÜ edastab ostja isikuandmeid järgmistele kolmandatele osapooltele:

a) Veo – või kullerteenuse pakkujad
b) Seadusest tulenevate kohustuste täitmiseks, raamatupidamisteenuse osutajale
c) Muudeks seadustest tulenevate kohustuste täitmiseks.

6. Andmekaitseametnik

a) Dari Kohtla-Järve OÜ andmekaitseametnik on Evgeniy Ratsyborskiy.

b) Dari Kohtla-Järve OÜ andmekaitseametnik on kättesaadav e-posti teel, aadressil info@karikas.ee

c) Andmekaitseametnikul on kohustus ostja pöördumistele vastata hiljemalt peale 30 päeva möödumist
alates e-kirja kättesaamisest.

7. Lõimitud ja vaikimisi andmekaitse

Tagamaks ostja isikuandmete kõrge kaitstus, võtab Dari Kohtla-Järve OÜ kasutusele kõik mõistlikud tehnilised ja
organisatsioonilised meetmed, et tagada isikuandmete turvalisus.

Dari Kohtla-Järve OÜ tagab, et kasutusel olevad infosüsteemid, muud tehnoloogiad ja organisatsioonisisesed
töösüsteemid on üles ehitatud järgides asja- ja ajakohaseid turvameetmeid, mis on vajalikud isikuandmete
turvaliseks töötlemiseks.

Kõiki Dari Kohtla-Järve OÜ e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus kogutud ostja isikuandmeid
käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritajal
isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.
Isikuandmete vastuvõtjad on

Kliendi tellimused ja arved:

Profit (majandustarkavara)
Tarnijad – tellimuste edastamiseks:
Omniva
Itella
Maksevahendajad – tellimuste eest tasumiseks:
Pangalink (Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop, Pocopay)
Dari Kohtla-Järve OÜ ei tegele statistika kogumisega, mis seisneb info kogumises e-poe kasutajakogemuse
paremaks muutmises,

All search results